Privātuma politika

Pārzinis un tā kontaktinformācija

Personas datu apstrādes pārzinis: SIA Eco4U, vienotās reģistrācijas nr. 40103826062, juridiskā adrese: Kandavas iela 10 – 2, Rīga, LV-1083.

Mūsu kontaktinformācija ar personas datu apstrādi saistītajos jautājumos: healthybox.lv@gmail.com. Izmantojot šo kontaktinformāciju var uzdot jautājumus par personas datu apstrādi.

Izmantojot mūsu vietnes pakalpojumus un veicot preču iegādi, Jūs piekrītat savu personu datu apstrādei un glabāšanai.

SIA Eco4U (turpmāk tekstā – “mēs”, “mūs” “mums”, “mūsu”) apņemas apstrādāt tikai tādus personas datus, kas ir nepieciešami mūsu komercdarbības veikšanai, normatīvo aktu prasību un līgumsaistību izpildei, kā arī leģitīmo interešu nodrošināšanai. Mēs apstrādājam Jūsu personas datus saskaņā ar spēkā esošajiem datu aizsardzības likumiem, tostarp Eiropas Savienības (ES) Vispārīgo datu aizsardzības regulu un citiem tiesību aktiem, kas reglamentē personas datu apstrādi un aizsardzību.

 

Personas datu apstrādes nolūki

Lai identificētu Jūs kā pircēju un preču saņēmēju, izrakstītu rēķinu, nodrošinātu preces piegādi un izpildītu citas ar noslēgtā Līguma izrietošās saistības, mēs apstrādājam Jūsu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi, dzīvesvietas adresi un norēķinu informāciju.

Lai nosūtītu Jums darījumu un administratīvo komunikāciju materiālus, piemēram, pirkuma apstiprinājumu vai sīkāku informāciju par preces piegādi, mēs apstrādājam Jūsu vārdu, uzvārdu, e-pastu un tālruņa numuru.

Lai sniegtu atbildes uz Jūsu jautājumiem, aizpildot mūsu mājaslapas saziņas sadaļu, tieši sazinātos ar mūsu personālu telefoniski vai elektroniski, mēs apstrādājam Jūsu brīvprātīgi sniegtos personas datus – vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī citu sniegto informāciju. Jūsu personas dati tiks izmantoti tikai, lai sazinātos ar jums un atbildētu uz Jūsu jautājumiem, komentāriem vai ierosinājumiem.

 

Personas datu glabāšanas laiks

Mēs Jūsu personas datu glabāsim tik ilgi, cik nepieciešams minēto apstrādes mērķu sasniegšanai, ja vien ilgāka to glabāšana nav noteikta vai atļauta ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem. Ja datu apstrāde notiek, pamatojoties uz Jūsu sniegtu piekrišanu, tad dati tiks apstrādāti, kamēr Jūsu piekrišana ir spēkā un tā nav atsaukta.

 

Personas datu nodošana

Lai pildītu savas saistības pret Jums, mēs varam nodot Jūsu personas datus sadarbības partneriem, datu apstrādātājiem, kas veic nepieciešamo datu apstrādi mūsu uzdevumā, piemēram, IT infrastruktūras izstrādātājam un uzturētājam, mārketinga aģentūrām, līzinga kompānijām, kurjerdienestiem u.c. Šiem uzņēmumiem, saskaņā ar likumu un mūsu sadarbības līgumu, tiek prasīts aizsargāt Jūsu personas datus un apstrādāt tikai saskaņā ar mūsu norādītajiem mērķiem.

Pēc pieprasījuma mēs varam nodot Jūsu personas datus valsts un tiesībsargājošajām iestādēm, lai nepieciešamības gadījumā aizstāvētu savas juridiskās intereses, sastādot, iesniedzot un aizstāvot juridiskas prasības.

 

Personas datu apstrādes vieta

Mēs, galvenokārt, apstrādājam Jūsu personas datus ES/EEZ, un Jūsu personas dati netiek nosūtīti vai apstrādāti valstī, kas atrodas ārpus ES/EEZ, izņemot gadījumus, kad ar sīkfailu starpniecību veicam Personas datu apstrādi.

 

Bērni

Mēs nesniedzam pakalpojumus nepilngadīgā personām. Gadījumā, ja mēs uzzināsim, ka esam ieguvuši un apstrādājam nepilngadīgo personu datus, mēs veiksim attiecīgas darbības, lai izdzēstu šos personas datus.

 

Sīkdatņu (cookies) politika

Informācija, ko iegūstam par apmeklētājiem, izmantojot mājas lapu, tiek apstrādāta atbilstoši to ieguves mērķim. Lai varētu nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus mūsu klientiem un izvērtēt vajadzības, uzlabot mājas lapas saturu un tā izvietojumu, par interneta veikala apmeklētājiem papildus lietotāja sniegtajiem datiem tiek ievākta informācija, kas ietverta mājas lapas piekļuves failos (IP adrese, interneta servisa nodrošinātājs, apmeklējuma laiks, aplūkotās veikala sadaļas un preces).

Sīkfaili ir sīkas teksta datnes, kuras tīmekļa pārlūkprogramma (piemēram: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome vai Safari) saglabā tīmekļa lietotāja datorā, planšetdatorā vai viedtālrunī. Šādi tīmekļa vietnes var saglabāt arī tīmekļa lietotāja individuālos iestatījumus. Sīkfaili parasti satur informāciju par tīmekļa vietnes nosaukumu, uzglabāšanas ilgumu ierīcē un unikālo numuru. Sīkfailus var uzskatīt par veidu, kā tīmekļa vietne iegūst informāciju, kas tai ļauj atpazīt lietotāju un atbilstoši reaģēt.

Healthybox.lv tiek izmantoti sīkfaili, kas nodrošina tīmekļa vietnes Healthybox.lv plašākas izmantošanas iespējas.

 

Pastāv trīs galvenie sīkfailu veidi:

  • Sesijas sīkdatnes ir pagaidu faili, kas tiek saglabāti lietotāja datorā, planšetdatorā vai viedtālrunī līdz sesijas beigām, tīmekļa vietnes atstāšanai vai tīmekļa pārlūkprogrammas aizvēršanai, un tie tiek izmantoti, lai piedāvātu pakalpojumus, kuriem nepieciešama verifikācija kādā konkrētā interneta vietnē;
  • Pastāvīgie sīkfaili tiek glabāti datorā, planšetdatorā vai viedtālrunī uz laiku, kas noteikts sīkfaila parametros vai kamēr tos izdzēš lietotājs, un tie tiek izmantoti, lai atcerētos lietotāja izvēlētos uzstādījumus un personalizētu saskarsmi;
  • Trešās puses sīkdatnes ļauj iegūt informāciju par to, kā tiek izmantotas tīmekļa vietnes, un lai nodrošinātu lietotājiem reklāmu saturu, kas optimāli pielāgots konkrētu lietotāju interesēm.

SIA Eco4U sadarbības partneri – trešās personas var izmantot sīkfailus, lai izvērtētu healthybox.lv vietnes reklāmu efektivitāti un personalizētu reklāmas saturu. Informācija, ko trešās personas – reklāmas sniedzēji var ievākt, var iekļaut tādus datus kā ģeogrāfisko atrašanās vietu vai kontaktinformāciju, piemēram, e-pasta adresi.

Ar sīkfailiem saistītā informācija netiek izmantota, lai personiski identificētu lietotāju (Pircēju). Sīkfaili tiek izmantoti šādiem mērķiem:

  • Healthybox.lv pielāgošanai lietotāju (Pircēju) vēlmēm;
  • Healthybox.lv izmantošanas optimizēšanai;
  • Reklāmas un mārketinga optimizēšanas nolūkos, balstoties uz interesi par noteiktām priekšrocībām;
  • Statistikas veidošanai par Healthybox.lv apmeklētāju skaitu.

Sīkfailus nav obligāti jāiespējo, lai tīmekļa vietne darbotos, taču sīkfaili nodrošina tīmekļa vietnes plašākas izmantošanas iespējas. Healthybox.lv ir iespējams neizmantot sīkfailus, mainot pārlūkprogrammas iestatījumus, vai dzēst sīkfailus, taču atsevišķos gadījumos Healthybox.lv pārlūkošanas laikā var parādīties dažu funkciju ierobežojumi.

Ja vēlaties saņemt vairāk informācijas par to, kā to izdarīt, apmeklējiet mājaslapu www.allaboutcookies.org vai rakstiet mums uz e-pastu healthybox.lv@gmail.com.

 

Jūsu tiesības attiecībā uz personas datu apstrādi

Jums saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu un Latvijas Republikas tiesību aktiem ir tiesības:

1) piekļūt saviem personas datiem un saņemt informāciju par to apstrādi;

2) pieprasīt labot nepareizus, neprecīzus vai nepilnīgus personas datus, vai izlabot tos pašam, ielogojoties savā profilā;

3) dzēst savu personas datus (“tikt aizmirstam”), izņemot gadījumus, kad likums mums pieprasa saglabāt datus;

4) atsaukt iepriekš sniegtu piekrišanu datu apstrādei;

5) ierobežot savu datu apstrādi – tiesības pieprasīt, lai mēs īslaicīgi pavisam pārtraucam apstrādāt visus Jūsu personas datus;

6) pieprasīt Jūsu personas datu kopiju elektroniskā formātā un tiesības uz šo datu nodošanu citam pārzinim (datu pārnesamība);

7) vērsties Datu valsts inspekcijā.

Jūs varat iesniegt pieprasījumu par savu tiesību īstenošanu iesūtot pieprasījumu elektroniski, izmantojot drošu elektronisko parakstu.

Mēs varam veikt izmaiņas Privātuma politikā jebkurā brīdī un bez iepriekšēja brīdinājuma. Labojumi stājas spēkā pēc to publicēšanas mājas lapā. Jūs esat atbildīgs periodiski pārlasīt šo Privātuma politiku, lai būtu pārliecināts, ka esat iepazinies ar izmaiņām.

 

Privātuma politikā pēdējo reizi izmaiņas veiktas 2018. gada 16. augustā.

Izmēģini healthy box jau šodien!

Mēs piedāvājam maltītes, kuras izstrādātas pēc uztura speciālista norādījumiem sadarbībā ar šefpavāru, lai ēdiens būtu ne tikai veselīgs un sabalansēts, bet arī garšīgs. Veselīgs dzīvesveids sākas no pareiza un sabalansēta uztura tavā ikdienā.

Pasūtīt Healthy Box

Pasūti healthy box!

Izvēlieties ēdiena komplektu:

HealthyBox SlimHealhybox ComfortHealthybox Sport
Esmu veģetārietis
Esmu vegāns

Kā Jūs saņemsiet ēdiena komplektu?

Izņemšana Lāčplēša 52/54Nepieciešama piegāde
Uztura konsultācija

Uz kādu periodu vēlaties pasūtīt?

3 dienas5 dienas7 dienas30 dienas